Notícies i comunicats

20/03/2019

Girona celebra la Setmana de la Felicitat per sisè any consecutiu

Des d'avui fins al dia 31 de març es portaran a terme una trentena d'activitats sota el lema "Música i felicitat".

Girona celebrarà la Setmana de la Felicitat per sisè any consecutiu. Des d’avui fins al 31 de març, s’han programat una trentena d’activitats gratuïtes a la ciutat i al municipi de Sant Gregori sota el lema “Música i felicitat”. Un any més, l’Ajuntament de Girona –a través del Centre Cívic Ter, la Biblioteca Antònia Adroher i l’SBAS Taialà– ha organitzat la programació d’actes juntament amb l’Ajuntament de Sant Gregori, Càritas Interparroquial de Girona, el Centre Joan Sunyer, l’EAP Taialà, l’Escola de Domeny, l’Escola de Taialà, l’Institut Carles Rahola, la Llar Oxalis, el Projecte Àmbar i associacions de veïns, entitats, comerços i empreses dels barris de Germans Sàbat i Taialà.

El tret de sortida de la commemoració d’enguany ha tingut lloc aquest matí amb el concert “Generacions cantem i ballem”, una trobada musical d’alumnes d’educació infantil i gent gran a càrrec d’Àngel Daban. Seguidament s’han portat a terme els “Cants per la pau”, en què han participat alumnes d’ESO de l’Institut Carles Rahola.

Al llarg d’aquests dies es podrà assistir a diverses activitats com tallers, concerts, balls, xerrades, debats o passejades. Cal destacar la Marxa de la Felicitat, en la qual es podrà participar, sota inscripció, el pròxim diumenge 31 de març, i el concurs d’Instagram amb l’etiqueta #setmanadelafelicitat

La Setmana de la Felicitat va començar a Girona gràcies a una iniciativa del CAP Dr. Vilaplana amb l’objectiu de donar a conèixer el Dia Internacional de la Felicitat, declarat oficialment per l’Assemblea General de les Nacions Unides el dia 20 de març amb la finalitat de reconèixer la felicitat com a aspecte indispensable en la salut i les vides de les persones.

Podeu consultar tota la informació i la programació de la Setmana de la Felicitat al següent enllaç:

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)