Notícies i comunicats

02/04/2019

Ja es poden consultar els tretze projectes cocreats en l'EDhack Krea Girona

La hackató celebrada els dies 22 i 23 de març al Centre Cultural La Mercè va aplegar un total de 75 participants, 14 mentores, 9 facilitadores i un jurat format per 5 persones.

Ja es poden consultar al web del projecte EDhack Krea Girona (http://girona.edhack.cat) els tretze projectes cocreats durant la hackató celebrada els dies 22 i 23 de març al Centre Cultural La Mercè. La primera edició d’aquesta iniciativa, impulsada per l’Ajuntament de Girona i per la Fundació Jaume Bofill, va aplegar 75 persones, a més de 14 mentores, 9 facilitadores i un jurat integrat per cinc membres.

Entre les solucions ideades durant aquell cap de setmana amb el repte de connectar l’educació i la cultura, hi van haver recorreguts interactius, escape rooms, laboratoris creatius, una caravana artística itinerant, plataformes digitals, recursos educatius, càpsules artístiques o diferents experiències gamificades. Tots els projectes ideats a la hackató han quedat en codi obert al web i tothom qui ho vulgui els podrà desenvolupar i replicar.

El projecte guanyador va ser “TrashLab, reciclem protestes, construïm propostes”, una iniciativa en què el jovent podrà exposar tot allò que no li agrada del seu entorn i crear solucions reals a través d'expressions artístiques.

Al web del projecte s’hi pot trobar un vídeo resum de la hackató i tota la informació referent a les solucions i el projecte: http://girona.edhack.cat

 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)