Notícies i comunicats

05/04/2019

La Policia Municipal de Girona deté una persona per un delicte contra la salut pública

En el marc de l'actuació, feta amb la intervenció de la gossa Lola, es van comissar 36 peces d'haixix i diners en metàl·lic.

La Policia Municipal de Girona va detenir al matí d’aquest dimecres, dia 3 d’abril, Waltraud Elisabeth S., de 59 anys i de nacionalitat alemanya, com a presumpta autora d’un delicte contra la salut pública.

En el decurs d’una patrulla rutinària, dos agents no uniformats, un d’ells el guia caní de la Policia Municipal acompanyat de la gossa Lola, van inspeccionar un autobús que feia la línia de Barcelona a Marsella.

En un primer moment, el guia va portar l’animal cap a la bodega del vehicle per tal de fer un control a l’equipatge. Malgrat les directrius del policia, la Lola insistia en pujar al bus, motiu pel qual es va abandonar la inspecció inicial i van pujar a l’interior de l’autocar.

L’actitud de la gossa se centrava en marcar una motxilla que duia una passatgera alemanya. Davant aquesta insistència, els agents van demanar a la dona que obrís l’equipatge, moment en què es van posar al descobert els 36 embolcalls d’haixix. Així mateix se li van localitzar al voltant de 3.000 euros en bitllets de 100 i 820 dirhams.

Davant les evidències en el marc de l’actuació, la Policia Municipal va detenir Waltraud Elisabeth S. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)