Notícies i comunicats

09/04/2019

Laura Geli, exalumna de l'Aula d'escriptura, s'estrena com a escriptora amb la publicació del seu primer llibre titulat Reinici

És un llibre fruit de les seves vivències com a membre activa i voluntària de l'Associació de Malalts i Trasplantats Hepàtics de Catalunya (ATHC).

La banyolina Laura Geli Julbe s'estrena com a escriptora amb el llibre de relats "Reinici", il·lustrat per Jaume Geli, fruit de les seves vivències com a membre activa i voluntària de l'Associació de Malalts i Trasplantats Hepàtics de Catalunya (ATHC).

En paraules de la filòloga i poeta Elisabet Juncà: "els relats de Reinici ens regalen l'essència de l'autora. La seva experiència íntima és la nostra, el seu patiment se'ns encomana amb una naturalitat fascinant i commovedora. Les narracions s'enllacen en una sola peça per explicar-nos —amb un ordre cronològic estricte— les seves vivències reals amb un estil propi, inclassificable, amable, honest, sense filigranes gratuïtes".

Ha realitzat l'itinerari formatiu de l'Aula d'escriptura de l'Escola Municipal d'Humanitats al Centre Cultural La Mercè de Girona. Amb el llibre de relats Reinici s'estrena com a escriptora.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)