Notícies i comunicats

11/04/2019

El Servei Municipal d'Ocupació organitza O2

Ocupacions amb opcions, un cicle de monogràfics que pretén donar a conèixer algun dels sectors amb possibilitats reals d'inserció de la ciutat.

Durant el segon trimestre de l’any, s’han programat dues accions. La primera es centrarà en l’ocupació d’Operari/ària de neteja d’edificis i locals, tindrà lloc el 24 i 25 d’abril i comptarà amb la col•laboració de l’empresa Ingesan. I la segona, en la professió de Dependent/a de fleca i es portarà a terme el 15 i 16 de maig.

Els monogràfics s’organitzen en dues sessions. A la primera, de caràcter teòric, l’equip de prospecció del Servei i l’empresa col•laboradora exposaran quins són els requisits de l’ocupació, quines condicions ofereixen les empreses, quina evolució ha tingut el mercat de treball del sector i quines són les competències més valorades. La segona sessió serà una visita a una empresa a fi i efecte de conèixer in situ quines són les característiques principals del lloc de treball.

L’acció s’engloba dins el projecte Treball els barris i va adreçat a persones en situació d’atur dels barris de Santa Eugènia i Can Gibert del Pla.

Les persones interessades en treballar en aquests sectors tindran la possibilitat de formar-se mitjançant dues accions de formació professionalitzadora del projecte Treball als Barris. En concret, del 29 d’abril al 24 de maig la formació “Operari/ària de neteja polivalent”, de 90 hores de durada, i del 3 al 26 de juny es portarà a terme la formació “Dependent/a de fleca (amb degustació, cafeteria i obrador)”, de 85 hores. Les dues formacions es complementaran amb un període de pràctiques en empresa.

"Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: projecte Treball als Barris". 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)