Notícies i comunicats

16/04/2019

Subvencions per a la participació en curses solidàries. Trailwalker Girona i Oncotrail

Oberta la convocatòria. Terminis de presentació de sol·licituds: Trailwalker Girona, 13 de maig; Oncotrail, 15 de juliol.

L’Ajuntament de Girona convoca unes subvencions amb l’objectiu de promoure, potenciar i diversificar la pràctica esportiva en la ciutat i de participar en curses solidàries com la Trailwalker Girona o l’Oncotrail.
Podeu veure tota la informació al web: bases, convocatòria, enllaç al tràmit de sol·licitud. http://www2.girona.cat/ca/subvencions/esports/curses-solidaries

La Trailwalker Girona es va celebrar els passats 6 i 7 d’abril és un dels principals desafiaments esportius del món, que consisteix a recórrer 100 km en un màxim de 32 hores. Sota el lema 100 km, 4 persones, 1 causa, l’objectiu és lluitar contra la pobresa i la fam. Per això els equips aconseguiu donatius que Oxfam Intermón destinem als projectes de cooperació, acció humanitària, comerç just i sensibilització, a més de 90 països de tot el món. (+ info: https://trailwalker.oxfamintermon.org/es/tw-girona)

L'Oncotrail és una cursa solidària per equips organitzada per la Fundació Oncolliga. Té per objectiu recollir fons per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer. Enguany es farà el 5 i 6 d’octubre. El recorregut, que passa per diversos indrets de la Costa Brava i les Gavarres, és de 100 km amb sortida i arribada a Palafrugell. + info: https://www.oncolligagirona.cat/esports/oncotrail/noticies-oncotrail/oncotrail-2019-5-i-6-d-octubre.html)

 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)