Notícies i comunicats

28/03/2014

El Festival In-somni celebrarà la seva edició "més rockera" del 30 d'abril al 3 de maig a Girona

L'esplanada de La Copa tornarà a ser l'escenari del festival, que enguany comptarà amb artistes com Micah P. Hinson, Adrià Puntí, Mazoni o The Fuzztones

Font: Ajuntament de Girona

L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, i el director del festival, Jaume Massaguer, han presentat aquest matí l’edició “més rockera” del Festival In-somni, que aquest 2014 arriba a l’onzena edició. L’esplanada de La Copa de Girona tornarà a ser l’escenari dels concerts del festival, que tindran lloc del 30 d’abril al 3 de maig. “El festival In-somni és un ingredient imprescindible en la recepta festivalera de la ciutat. És una bona proposta, a un bon preu i amb una dosi d’exclusivitat que converteix el festival en una oportunitat única digna de ser aprofitada”, ha subratllat l’alcalde de Girona.
Tal com ha assenyalat el director del festival, l’edició d’enguany estarà marcada pel caràcter rocker del cartell. “Amb el lema de ‘les guitarres prenen la Copa’ hem volgut plasmar la idea que aquest any serà un festival més rocker, més guitarrer”, ha remarcat Massaguer. Artistes com el nord-americà Micah P. Hinson, que Massaguer ha definit com “la nineta dels ulls del festival”; el saltenc Adrià Puntí, presentant el seu nou espectacle, Incompetament a mitjanit; la banda de garage rock nord-americana The Fuzztones o el bisbalenc Mazoni seran alguns dels noms més destacats del festival. També cal subratllar la participació dels grups catalans Bremen, Los Tiki Phantoms,Súper Gegant, Buhos o Carmen 113.
Una novetat destacada de l’edició d’enguany és la participació a l’In-somni dels tres grups guanyadors del primer Concurs de Grups Emergents del Festival: els maresmencs Balancí, els barcelonins The Modern Poppers i els altempordanesos El Impasible Jack Kirby. Aquests dos últims grups participaran, juntament amb Buhos i Carmen 113, al concert solidari en benefici del Banc dels Aliments que el festival oferirà el dia 1 de maig.
Podeu consultar la programació del festival a http://www.in-somni.info/#!__in-somni-gi-intro14

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)