Notícies i comunicats

31/03/2014

Detingut per un delicte de robatori amb violència i intimidació

El lladre va robar un telèfon mòbil i va fugir perseguit per dos ciutadans, que posteriorment el van retenir

La Policia Municipal de Girona va detenir dissabte dia 29, cap a les deu del matí, Morrison A. O., de 18 anys i de nacionalitat nigeriana, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.
Els fets van passar al voltant de les deu del matí, quan la Central de Coordinació de la Policia Municipal va rebre una trucada al 092 que informava que al carrer de Campcardós, un grup de persones tenia retingut i immobilitzat un jove al terra.
Immediatament, es van desplaçar al lloc dels fets dues patrulles de la Policia Municipal i van localitzar un grup de persones que tenien un jove al terra retingut. Aquestes persones van informar que el jove havia agredit una noia, li havia sostret el telèfon mòbil i que després d’això havia fugit. Poc després, dos dels testimonis, que estaven en una terrassa del carrer del Puigneulós, el van aturar i immobilitzar. Durant la immobilització, un dels ciutadans va resultar ferit lleu, ja que va rebre una mossegada del sospitós.
Seguidament, els agents d’una de les patrulles van identificar el presumpte autor del robatori i els testimonis. La segona patrulla va localitzar la víctima i la va identificar.
Per tot plegat, els policies van detenir Morrison A. O., de 18 anys i de nacionalitat nigeriana, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)