Notícies i comunicats

01/04/2014

Consulta els resultats del 14è Campionat de Funky Hip-Hop Ciutat de Girona

El Pavelló Municipal Girona – Fontajau amb un gran èxit de participació i d'organització va acollir el 14è Campionat de Funky Hip Hop Ciutat de Girona el passat diumenge 30 de març de 16 a 21 hores.

Aquest passat diumenge 30 de març, el Pavelló Municipal Girona - Fontajau es va convertir en un excepcional punt de trobada del món del funky hip hop, comptant amb 540 ballarins i ballarines, 12 escoles i 59 actuacions. 5 hores de música, grans actuacions i exhibicions de Beat box i Breakdance amb més de 3.000 persones de públic totalment entregades!

Les escoles participants eren de Girona ciutat, Blanes, Salt, Platja d’Aro, Banyoles, Salou, Mollet del Vallès i El Vendrell.

Aquest campionat ha estat organitzat pel Servei Municipal d’Esport de l’Ajuntament de Girona i ha comptat amb la col·laboració de Veri – Aigües del Pirineu, Ingisa i New Era que va regalar material entre el públic assistent i els ballarins i ballarines

Per gentilesa de Sidorme Quality Low Cost Hotels es va sortejar una nit d’hotel per a dues persones entre el públic assistent. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)