Notícies i comunicats

01/04/2014

Preinscripció per al curs 2014-2015 per a places a les Escoles Bressol Municipals, Llars d'Infants de la Generalitat i escoles privades amb places conveniades amb l'Ajuntament

Del 5 al 16 de maig. Preinscripcions per a infants nascuts l'any 2012, 2013 i 2014.

El dia 5 de maig comença el període per sol·licitar una plaça a les escoles bressol municipals, a les Llars d’Infants de la Generalitat i a les privades amb places en conveni amb l’Ajuntament. El termini finalitza el 16 de maig.

Per accedir a la informació del procés podeu adreçar-vos a l’OIAC (Oficina d’Informació i Atenció al Ciutadà), Plaça del Vi, 1. tel. 972 419 000, i als c entres educatius. A més a més hi trobareu tota la informació a www.girona.cat/educacio dins l'apartat d'Escolarització.

Podeu iniciar el tràmit de presentació de la sol·licitud en línia. El dia 5 de maig s’activarà i estarà disponible fins a 24h abans de finalitzar el procés, és a dir, fins el dia 15 de maig. Un cop iniciat, cal demanar cita prèvia al centre que heu escollit en primera opció si es tracte d’una escola bressol municipal o fer una trucada, si heu escollit a una Llar d’Infants de la Generalitat o escola privada, per concertar dia i hora per formalitzar la preinscripció. Cal que aporteu l’original i fotocòpia de la documentació requerida pel tràmit. El centre us lliurarà una còpia de la sol·licitud registrada i signada.

Tots els centres educatius organitzen el mes d’abril jornades de portes obertes perquè les pugueu anar a conèixer. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)