Notícies i comunicats

03/04/2014

Finalitzen les assemblees de barri i comença la valoració dels projectes en el marc dels pressupostos participats

En les properes setmanes es convocaran unes noves reunions per presentar els resultats de la Comissió de Valoració Tècnica i Econòmica.

Font: Ajuntament de Girona

Amb la celebració ahir de la reunió a Sant Ponç ha finalitzat el primer període d’assemblees de barri previst en el procés dels pressupostos participats de barris del 2014. En cadascuna de les 28 assemblees que s’han portat a terme en les últimes setmanes, les entitats inscrites en el Registre Municipal d’Entitats de l’Ajuntament de Girona han votat fins a un màxim de cinc propostes per executar amb la quantitat assignada a cada barri.

En els propers dies, la Comissió de Valoració Tècnica i Econòmica decidirà quins dels projectes proposats són viables, i es convocaran unes noves assemblees de barri entre els mesos d’abril i maig per presentar el resultat de la valoració a les entitats i als veïns i veïnes de cada barri. “Estem satisfets de com han anat les assemblees i dels projectes que s’han presentat. Aviat tindrem els resultats de la Comissió de Valoració i es podran decidir els projectes definitius que aniran a la consulta”, ha explicat el regidor de Serveis Socials, Cooperació i Participació, Eduard Berloso.

Els projectes viables aniran a consulta els dies 30 i 31 de maig, moment en el qual els veïns i veïnes votaran els projectes que s’hauran de dur a terme a cada un dels barris durant aquest any.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)