Notícies i comunicats

20/04/2014

20a Diada de cooperació solidària sobre el desenvolumapent sostenible

El dimecres 9 d'abril al Teatre Municipal.

La Diada de Cooperació Solidària que es celebrarà aquest dimecres és la cloenda de les diferents activitats realitzades per les escoles participants entorn la temàtica del desenvolupament sostenible.

El transcurs de l’acte anirà a càrrec de 180 nens i nenes de tres escoles de la ciutat que exposaran el que han treballat a les aules amb el seus companys al llarg d’aquest curs. La majoria de les activitats són representacions teatrals, cançons i danses.

L’acte es realitzarà al Teatre Municipal el proper dimecres 9 d’abril i com és habitual serà dinamitzat pel grup teatral La Troca. Aquest any comptem amb la participació dels membres de l’entitat Enginyeria Sense Fronteres que explicaran el seu treball de desenvolupament sostenible en països del Sud.

En finalitzar l’acte hi haurà una xocolatada de comerç just a la Rambla de la Llibertat per concloure la Diada.

Aquesta activitat està organitzada pel Consell Municipal d’Educació i el Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació de la ciutat. I compte, amb el suport i implicació dels mestres i els alumnes que hi ha participat. Les escoles participants han estat: Escola Dr. Masmitjà, Escola Migdia i Escola Montjuïc.

PROGRAMA

9.45 h Recepció
9.50 h Acte inaugural de la 20a. Diada de Cooperació Solidària
10.00 h Presentació de les Activitats

- Escola Dr. Masmitjà
- Escola Migdia
- Escola Montjuïc
- Enginyeria Sense Fronteres

10.50 h Cloenda
11.15 h Xocolatada de comerç just !, a la Rambla

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)