Notícies i comunicats

07/04/2014

La Taula Ciutadana pel Dret a Decidir de Girona convoca una concentració demà

La concentració serà a les 20 h a la plaça del Vi. L'acte vol ser una mostra de fermesa serena i cívica de suport als parlamentaris catalans que defensaran al Congrés dels Diputats la celebració de la consulta del 9 de novembre.

La Taula Ciutadana pel Dret a Decidir de Girona ha convocat una concentració per demà, a les 20 h, a la plaça del Vi, com a mostra de suport ferm, serè i cívic als parlamentaris catalans que defensaran i demanaran celebrar la consulta del 9 de novembre davant del Congrés dels Diputats espanyol. La Taula ha fet arribar a les entitats, institucions i ciutadania que formen part d’aquest òrgan la convocatòria per a l’acte de demà. L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, i regidors del govern assistiran a l’acte.

La concentració es farà a l’hora en què es preveu que tindrà lloc el tram final del debat al Congrés i la votació de la proposta presentada pel Parlament de Catalunya sol·licitant la delegació de les competències per poder convocar un referèndum sobre el futur polític del nostre país.

Durant la concentració, es podrà seguir en directe el Ple dels Congrés dels Diputats a través d’una pantalla que s’habilitarà a tal efecte a la plaça del Vi.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)