Notícies i comunicats

08/04/2014

Detingut un home com a presumpte autor d'un robatori amb força

El detingut hauria forçat el cadenat de l'entrada d'una caseta de les Hortes de Santa Eugènia per accedir a l'interior.

La Policia Municipal de Girona va detenir dimecres passat, dia 2 d’abril, Abdel Hamid Z., de 33 anys i de nacionalitat marroquina, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força.

Els fets van passar al voltant de dos quarts de sis de la tarda, quan la Central de Coordinació de la Policia Municipal va rebre una trucada al 092 que informava que a les Hortes de Santa Eugènia un home estava vigilant la zona amb actitud sospitosa. En la mateixa comunicació es va informar que no era la primera vegada que s’observava la presència d’aquesta persona amb una actitud idèntica.

Immediatament, es van desplaçar fins al lloc dels fets dues patrulles de la Policia Municipal. Quan van arribar, van localitzar-hi un home que estava forçant el cadenat de la porta d’entrada i que accedia a l’interior d’una de les casetes que l’Ajuntament de Girona cedeix per al cultiu de les hortes. En veure els agents, aquesta persona va començar a córrer per les hortes i va anar a refugiar-se a l’interior del Can Po Vell, on se’l va poder aturar.

Seguidament, els agents d’una de les patrulles el van identificar i el van traslladar fins a les dependències policials ja que sospitaven que aquest acte podia estar relacionat amb diversos fets similars ocorreguts en dies anteriors.

Per tot plegat, els agents van detenir Abdel Hamid Z., del qual ja consten antecedents, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força.

Ahir, quatre dies més tard de la detenció, agents del Servei d’Investigació i Seguretat de la Policia Municipal van tornar a detenir Abdel Hamid Z, al qual li van imputar fins a cinc il·lícits penals diferents, ocorreguts tots ells a les Hortes de Santa Eugènia. En concret se’l relaciona amb dues faltes de furt, dos delictes de furt i un delicte de revelació de secrets. Aquest darrer se li imputa derivat d’un furt d’un telèfon mòbil atès que el detingut, suposadament, hauria fet servir fotografies de la víctima.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)