Notícies i comunicats

08/04/2014

L'Ajuntament de Girona dóna suport a Intermón Oxfam per a la celebració de la Trailwalker

L'alcalde Carles Puigdemont ha signat aquest matí un conveni de col·laboració amb el director a Catalunya de la Fundació Oxfam Intermón.

Font: Ajuntament de Girona

L’Ajuntament de Girona col·labora de nou amb Intermón Oxfam en la celebració de la quarta edició del Trailwalker Girona 2014, que tindrà lloc els dies 26 i 27 d’abril. A través del conveni de col·laboració que han signat aquest matí l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, i el director a Catalunya de la Fundació Oxfam Intermón, Francesc Mateu, el consistori dóna suport també als projectes de desenvolupament, d’ajuda humanitària en emergències i de promoció del comerç just que porta a terme l’entitat. “Ens sentim molt orgullosos que Girona pugui acollir una acció solidària d’aquesta dimensió, que duu de forma intrínseca molts valors que compartim”, ha ressaltat l’alcalde.

Girona serà un any més punt de pas de la cursa, ja que es troba al bell mig del recorregut de la prova, els 100 km que separen Olot i Sant Feliu de Guíxols. A banda de ser punt de pas, a la ciutat hi haurà també un punt de control de la cursa. Per establir aquest punt de control aquest any el consistori cedirà l’ús del recinte de Fira de Girona. A més, des de l’Ajuntament de Girona també es donarà suport en la gestió global, de circulació i de promoció de l’esdeveniment.

L’edició 2014 de la Trailwalker Girona ja compta a hores d’ara amb 350 equips inscrits, 50 més dels que hi van participar l’any passat. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)