Notícies i comunicats

10/04/2014

Més de 180 escolars de Girona participen a la 20a Diada de Cooperació Solidària

La jornada es va celebrar dimecres 9 al matí al Teatre Municipal de Girona

Font: Ajuntament de Girona

El Teatre Municipal de Girona va acollir ahirt al matí més de 180 escolars de centres educatius de la ciutat que van participar a la 20a Diada de Cooperació Solidària.

Aquesta jornada ha servit de cloenda de les diferents activitats que han portat a terme les escoles participants (Escola Dr. Masmitjà, Escola Migdia i Escola Montjuïc) al voltant de la temàtica del desenvolupament sostenible.

Durant l’acte, que ha estat amenitzat pel grup teatral La Troca, els nens i nenes han exposat el que han treballat a l’aula amb els seus companys al llarg del curs. La majoria de les activitats han estat representacions teatrals, cançons i danses. Abans de tancar l’acte, representants de l’entitat Enginyeria Sense Fronteres han explicat el seu treball de desenvolupament sostenible a països del sud. Una xocolatada de comerç just a la Rambla amb tots els participants ha tancat la Diada.

Aquesta activitat està organitzada pel Consell Escolar Municipal - Consell Municipal d’Educació i el Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació de la ciutat.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)