Notícies i comunicats

10/04/2014

La Policia Municipal de Girona deté a dos homes per delictes diferents

Un dels lladres va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte de furt i l'altre com a presumpte autor d'un delicte de temptativa de robatori amb força.

Font: Ajuntament de Girona

La Policia Municipal de Girona va detenir, al voltant de la una del migdia del dimecres dia 9, Francisco Manuel GC, de 43 anys d’edat, com a presumpte autor d’un delicte de temptativa de robatori amb força i va detenir una hora més tard, cap a les dues del migdia, Said B de 29 anys d’edat, com a presumpte autor d’un delicte de furt. Tots dos homes estan domiciliats a Girona.
El primer del casos va passar quan el passat 26 de març, el propietari d’un vídeo club del barri de Santa Eugènia, va denunciar que havien intentat entrar dins del seu establiment sense aconseguir-ho. Fruit de l’intent, li havien ocasionat danys al marc i a la porta d’alumini del comerç al forçar-la amb un tornavís. El valor aproximat dels danys és de 600 euros. Els agents de la Secció d’Investigació i Seguretat de la Policia Municipal van iniciar gestions que finalment van donar el seu fruit el dimecres dia 9, amb la detenció del presumpte autor dels fets, Manuel GC, de 43 anys d’edat, domiciliat a Girona i de qui consten múltiples detencions.
La segona detenció va passar al voltant de les dues del migdia de dimecres, quan els agents de la Secció d’Investigació i Seguretat de la Policia Municipal van rebre la trucada d’un establiment comercial del Mas Gri. En la comunicació s’informava que havien aturat un noi que havia passat la línea de caixa sense abonar un objecte que portava amagat entre la seva roba de vestir.
Seguidament, els policies es van adreçar al centre comercial i el cap de seguretat de l’establiment els va explicar que havia vist com un home havia desconnectat els sistemes d’alarma d’una tablet marca Samsung Galaxy Tabpro, i després de guardar-se’ls dins els pantalons, havia sortit del centre comercial sense passar per la línea de caixa. El valor d’aquest model de tablet és de 648 euros.
Els policies van fer les comprovacions dels fets i un cop identificat, van detenir a Said B, de 29 anys, resident a Girona i de qui consten més detencions, com a presumpte autor d’un delicte de furt.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)