Notícies i comunicats

16/04/2014

La Policia Municipal deté a dos persones en ser enxampades robant dins d'un domicili

Una dels dos assaltants és menor d'edat i estava escapolida d'un centre de menors.

La Policia Municipal de Girona, va detenir, cap a les tres de la tarda de dimarts 15, Daniel SR de 28 anys d’edat i veí de Palafrugell i a una menor de 17 anys d’edat amb domicili a Salt, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força.

Els fets va passar a quarts de tres de la tarda d’ahir quan la Central de Coordinació Policial va rebre una trucada al 092 informant que unes persones estaven robant a l’interior d’un habitatge del carrer Lleida. Immediatament, s’hi van desplaçar el sergent i el caporal de servei i van localitzar els propietaris del pis els quals van informar que acabaven d’enxampar “in fraganti” un home i una noia dins del pis. Els policies van comprovar que, per entrar, els dos sospitosos havien forçat la finestra de la cuina. Després d’identificar-los i escorcollar-los els policies van trobar dins les motxilles estris per manipular panys, estenalles, tornavisos, jocs de claus, un bombí de pany i una navalla plegable.

Tot apunta a què, en no tractar-se d’un domicili habitual, els dos lladres ja havien accedit al pis la nit anterior. L’endemà, en arribar els propietaris del pis van els dos detinguts que trobar a faltar forca objectes i mobles.

Per tot plegat la policia va detenir, Daniel SR i a la menor de 17 anys, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força. A la menor li constava una ordre de recerca per escapoliment d’un centre de menors. Es dóna el cas que els ambdós ja havien estat detinguts el mes passat per fets similars. 
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)