Notícies i comunicats

16/04/2014

La penjada del Tarlà donarà el tret de sortida a les Festes de Primavera de Girona aquest dissabte

Del 19 al 27 d'abril, la Rambla i el carrer de l'Argenteria acolliran una quinzena d'activitats per commemorar la festivitat

La rambla de la Llibertat i el carrer de l’Argenteria de Girona seran un any més els escenaris protagonistes de les Festes de Primavera a la ciutat. Del 19 al 27 d’abril s’han programat una quinzena d’activitats que començaran aquest dissabte amb la tradicional penjada del Tarlà, que serà portat pel drac Beatusaurus de la Fal·lera Gironina i acompanyat per aquest grup i per la banda de percussió La Banda del Rec. La cercavila començarà a les 11.30 h per diferents espais del Barri Vell. A les 13 h començarà l’acte de penjada del Tarlà al carrer de l’Argenteria, durant el qual es pronunciarà el pregó de les Festes de Primavera 2014, que enguany anirà a càrrec del fotògraf Jordi S. Carrera. 

Entre la quinzena d’actes que s’han programat cal destacar el taller de circ que es portarà a terme a la Rambla el primer dissabte de les festes, així com un espectacle també de circ de la companyia Katraska o uns cavallets ecològics el segon cap de setmana. El pont d’Eiffel (conegut també com a pont de Ferro) prendrà protagonisme el dia 26 amb un espectacle aeri que portarà a terme la companyia Teletramas, tot fent una acció amb teles sobre el riu Onyar. Cal subratllar també les dues actuacions que la companyia Circ Pànic farà a la plaça de la Independència. 

“Les Festes de Primavera s’han convertit en una cita ineludible dins el calendari d’activitats populars i festives de la ciutat. Esperem que un any més els gironins i les gironines puguin gaudir, especialment en família, de les múltiples propostes que tenen lloc durant aquests dies a Girona”, ha manifestat la tinenta d’alcalde i regidora d’Ocupació i Empresa de l’Ajuntament de Girona, Marta Madrenas.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)