Notícies i comunicats

17/04/2014

Amb un quilo d'aliments es pot anar de franc a les atraccions de les Fires de Setmana Santa de Girona

Tothom que doni un quilo per al Banc dels Aliments a l'espai de La Copa podrà tenir de franc un tiquet per a les atraccions per al dia 21

Font: autor @rosaaisfotografia

Des de l’11 i fins al proper 21 d’abril La Copa es convertirà en un espai de diversió i de solidaritat. En el marc de les festivitat de Setmana Santa s’han instal·lat diverses atraccions que pretenen oferir una alternativa de lleure a les famílies gironines i als visitants de la ciutat. Aquesta iniciativa, a més, compta amb una vessant solidària gràcies a l’acord establert entre l’Associació de Firaires de les Comarques Gironines, l’Ajuntament de Girona i el Banc dels Aliments, que promou una recollida d’aliments.

La campanya anima a totes les persones a portar algun aliment (de més d’un quilogram) al punt de recollida situat a la mateixa Copa i a canvi s’oferirà un val per un viatge de franc a alguna de les atraccions per al dilluns 21 d’abril a la tarda. 

Durant aquesta Setmana Santa s’han programat més d’una vintena d’activitats i en els propers dies tindrà lloc la lectura dramatitzada Jesús, el Natzarè, de Salvador Sunyer, el 17 d’abril, a La Planeta; el concert de la banda La Lira de Vilafamés, el dissabte 19, o l’obertura de l’església de Sant Lluc i del taller de l’artesà Ramon Boix a la mainada seran alguns dels actes culturals més rellevants dels propers dies. Tota les activitats es poden consultar al web www.girona.cat/setmanasanta.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)