Notícies i comunicats

22/04/2014

La convocatòria per als grups que vulguin tocar a Girona el dia de la música estarà oberta fins el 30 de maig

La festa Viu21Música, que se celebrarà a diferents escenaris de la ciutat de Girona, s'obre un any més a la música de tots els estils i tendències.

L’Espai Marfà organitza la festa Viu21Música impulsada per l’Ajuntament de Girona que un any més convida a totes aquelles persones que ho desitgin a participar en el Dia de la Música el proper dissabte 21 de juny. La convocatòria per a tots aquells que es vulguin inscriure i portar la seva música als carrers de la ciutat, està oberta a partir del 22 d’abril i fins el 30 de maig. A causa de l’alta participació de les edicions anteriors es prioritzaran els grups amb membres residents a Girona i es tindrà en compte -com és habitual- l’ordre d’inscripció de les sol•licituds. Excepcionalment, aquest any es tindrà també en consideració els músics/grups, que a causa de la pluja, no pogueren tocar en la passada edició.

Aquesta convocatòria s’adreça a tots aquells grups o solistes de qualsevol estil musical als quals se’ls facilitaran escenaris sonoritzats, perquè puguin actuar amb unes bones condicions tècniques. Els interessats i interessades en prendre part en aquesta convocatòria es poden inscriure enviant un correu a la següent adreça electrònica: diadelamusica@ajgirona.cat

Els participants hauran d’incloure les següents dades:

- Nom del grup
- Components (indicant el municipi de procedència)
- Instruments
- Estil musical
- Telèfon de contacte

Pel que fa a les entitats i establiments, l’Ajuntament de Girona difon igualment altres iniciatives musicals que se sumen a la celebració. Per incloure actes al programa d’activitats, adreceu-vos a a partir del 22 d’abril i fins el 30 de maig a: espaimarfa@ajgirona.cat

S’ha d’especificar:

- Lloc
- Adreça
- Hora
- Grup
- Gènere: (folk, rumba, rock…)
- Organitza
- Adreça electrònica de contacte

El Dia de la Música de Girona és una activitat que vol posar en relleu els valors culturals, educatius i socials de la pràctica de la música i està especialment dirigit a músics i grups aficionats. En la passada edició, 60 formacions de tots els estils musicals van participar de la convocatòria. Enguany, s’espera que torni a ser un èxit. Us hi esperem!

Per a més informació, podeu consultar l’arxiu adjunt, el web www.girona.cat/marfa o bé trucar al 972 010 009.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)