Notícies i comunicats

23/04/2014

Comencen les preinscripcions als casals d'estiu municipals

Amb l'objectiu de millorar la difusió de la campanya i arribar a nous públics, aquest any s'ha establert un acord de col·laboració amb el portal d'activitats de lleure Talim.

Amb l’objectiu de permetre que els joves i els infants de la ciutat puguin accedir a activitats de lleure a prop de casa, l’Ajuntament de Girona programa un any més els casals d’estiu. Fins al 2 de maig, es poden fer les preinscripcions per participar-hi a través de la pàgina web municipal www.girona.cat/lleure. A partir d’aquesta data, es farà un sorteig en aquelles activitats en els quals el nombre de preinscripcions superi les places disponibles.

Com a novetat d’enguany per tal de millorar la difusió del programa, aquest any s’ha establert un acord de col·laboració amb el portal Talim, una iniciativa de joves emprenedors que comença a funcionar aquest mes d’abril. D’aquesta manera, l’oferta de casals d’estiu podrà arribar a nous públics i les entitats gironines que treballen en l’àmbit del lleure també tindran una nova finestra on difondre les seves iniciatives al llarg de l’any. Igualment, podran accedir a serveis i recursos vinculats al lleure i fer servir Talim com a plataforma digital per a la gestió de les seves activitats, així com rebre valoracions sobre la qualitat de les activitats que han programat per part dels seus usuaris.

D’aquesta manera, des de l’Ajuntament de Girona es continua apostant pel lleure educatiu de qualitat i per enfortir el teixit associatiu de la ciutat que, de manera voluntària o professionalitzada, realitza activitats durant els mesos d’estiu i també al llarg de l’any. La regidora de Joventut de l’Ajuntament de Girona, Roser Urra, destaca que “la principal novetat en l’oferta municipal per a aquest estiu és la possibilitat que s’ofereix en algunes activitats de fer les inscripcions per quinzenes”. En aquest sentit, les entitats que ho han trobat oportú, ofereixen al seu casal la possibilitat per primera vegada d’inscriure’s a la primera o a la segona quinzena dels mesos de juliol i agost. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)