Notícies i comunicats

23/04/2014

El jurat de l'INTRO escull les 8 bandes seleccionades per a la primera eliminatòria

Straight On, Liar Desiré, Ian Sala, La Perdiu Spencer, GIR, El Impasible Jack Kirby, Núria Cortell i Sota Sospita, escollits entre els 21 inscrits d'aquesta edició.
Els concerts de la primera eliminatòria es faran a La Impremta enlloc de a la sala Tourmix com estava previst, entre el 9 i el 30 de maig.

El jurat del Concurs de Música en Viu del Gironès Intro, format per diversos professionals del món de la música, va fer públics ahir els noms de les vuit bandes seleccionades per actuar a la primera eliminatòria d’aquesta edició, que tindrà lloc el mes de maig. Straight On, Liar Desiré, Ian Sala, La Perdiu Spencer, GIR, El Impasible Jack Kirby, Núria Cortell i Sota Sospita, han estat seleccionats entre els 21 inscrits al concurs d’aquesta edició.

Els concerts de la primera eliminatòria de l’Intro tindran lloc a La Impremta de Girona, enlloc de a la Sala Tourmix, tal i com estava previst, pel tancament sobtat d’aquesta, i tindran lloc els dies 9, 16, 23 i 30 de maig a les 22.30h (entrada gratuïta).

Entre el 9 i el 30 de maig, el públic també podrà votar per aquestes bandes a través del Facebook de les Barraques de Girona (www.facebook.com/barraques.de.girona) i s’atorgarà un punt més a la formació que obtingui més “M’agrada”. Les tres bandes que passaran a la segona elminatòria seran escollides pel jurat després de les actuacions, tenint en compte la votació popular, que pot ser decisiva en cas d’empat.

Aquestes tres bandes, juntament amb els guanyadors dels concursos Salt The Musics, La Bisbal Escena i Joan Trayter de Figueres d’aquest any, actuaran el mes de setembre a La Mirona, a la segona eliminatòria. D’aquesta fase, en sortiran 3 finalistes que actuaran a l’escenari de Sant Fèlix durant les Fires de Girona.

Un dels premis destacats que obtindrà el guanyador serà l’actuació a l’escenari de La Copa durant les Fires de Sant Narcís 2014. Així mateix actuaran a 3 concerts organitzats per les diferents comarques gironines tal i com farà aquest proper estiu el grup guanyador 2013 (Exèrcit d’Alliberament Musical) que actuarà a les Festes Majors de Figueres, Torroella del Montgrí i Salt.

Amb la voluntat de ser una plataforma i una eina d’informació per als grups emergents, l’Intro ha organitzat, conjuntament amb l’Espai Marfà, una sèrie d’activitats dirigides als grups de música.

Podeu consultar més informació a la web www.girona.cat/concursintro

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)