Notícies i comunicats

23/04/2014

S'obre el concurs per elaborar el cartell de les Fires de Girona 2014

El termini de presentació de propostes finalitzarà el proper 30 de juny

L’Ajuntament de Girona ha publicat les bases per participar al concurs per elaborar el cartell de les Fires de Sant Narcís del 2014. Aquest és el tercer any que, des del consistori, es porta a terme aquesta iniciativa per escollir la imatge que representarà les festes de la ciutat. El termini per presentar les propostes finalitzarà el proper 30 de juny i caldrà presentar els projectes al Servei de Cultura de l’Ajuntament. Només es podrà presentar una obra a concurs i serà necessari que la idea presentada sigui original i no sigui una reproducció total o parcial d’altres obres ja executades o en execució.

D’acord amb les bases, que es van aprovar a la Junta de Govern Local del passat 11 d’abril, hi podran concórrer tres col·lectius: per una banda, totes aquelles persones físiques que estiguin empadronades a la ciutat amb una antiguitat mínima de tres anys; per altra banda, col·lectius que estiguin formats per persones empadronades a Girona també amb una antiguitat mínima de tres anys, i, per últim, estudis gràfics que tinguin la seu social a Girona, també amb una antiguitat mínima de tres anys.

La tècnica d’elaboració del cartell serà lliure. L’originalitat del projecte, la incorporació d’aspectes innovadors, les possibilitats d’adaptació posterior del cartell en diferents materials, el currículum de l’autor o la coherència entre el treball i el motiu del cartell seran els criteris de valoració que es tindran en compte.

Podeu consultar-ne més informació al següent enllaç.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)