Notícies i comunicats

25/04/2014

Agents rurals i Policia Municipal rescaten un cabirol que havia caigut dins la sèquia Monar

L'animal, que estava refugiat a l'antic taller de la fàbrica dels germans Marfà, es va espantar, va saltar per la finestra i va caure dins la sèquia Monar.

Font: Policia Municipal de Girona

Agents rurals i la Policia Municipal van rescatar aquest dimecres, cap a dos quarts de quatre de la tarda, un cabirol que havia caigut dins la sèquia Monar. Els fets van passar quan la Central de Coordinació Policial va rebre una trucada al 092 en la qual una ciutadana informava que a la part posterior del seu habitatge, proper a la sèquia Monar, hi havia un cérvol.

Fins al lloc dels fets s’hi va desplaçar el guàrdia de barri del sector i, després de parlar amb la veïna, va comprovar que es tractava d’un cabirol que estava refugiat en un antic taller de la fàbrica dels germans Marfà. Per les característiques de l’incident, la Policia Municipal també va activar el Cos d’Agents Rurals i el llacer de la brigada municipal de l’Ajuntament.

El cabirol, quan va sentir el soroll dels agents, es va espantar, va saltar per la finestra del taller i va caure dins l’aigua de la sèquia Monar. L’animal va intentar sortir de l’aigua fins que finalment el van poder rescatar amb unes xarxes. Posteriorment, els agents rurals el van traslladar a una zona boscosa propera a la ciutat.

Per altra banda, cap al migdia d’ahir, dijous, la Policia Municipal va rebre una trucada d’emergència en la qual es comunicava que hi havia una gran quantitat d’abelles al carrer del Carme, a prop d’un conegut supermercat. Després de comprovar els fets, el Centre de Coordinació Policial de la Policia Municipal va activar la brigada municipal, atès el perill que suposaven per a la població. En el moment en què els treballadors municipals retiraven l’eixam, els agents van haver de fer un cordó de seguretat ja que les abelles havien pessigat algunes persones que estaven pels voltants.  

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)