Notícies i comunicats

28/04/2014

Tres detinguts com a presumptes autors d'un robatori amb força

Detinguts per robar en una botiga d'equipaments de moto al barri de Palau.

La Policia Municipal de Girona i els Mossos d’Esquadra, van detenir ahir diumenge 27 d’abril de 2014, cap a les 8 del matí, Antonio PM de vint anys, Jonathan PM de vint-i-tres anys i Maria Soledad PM de vint-i-cinc anys, tots tres de nacionalitat espanyola, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força.

Els fets van passar al voltant de les vuit del matí, quan les centrals de coordinació d’ambdós cossos policials van rebre una trucada que informava que un comerç del barri de Palau presentava la porta d’entrada a terra i els vidres trencats.

Immediatament, es van desplaçar al lloc dels fets un caporal de la Policia Municipal de Girona i dues patrulles de Mossos d’Esquadra. Poc després van iniciar la cerca per la zona i van localitzar un grup de tres persones a la zona de l’Hipercor carregats amb moltes peces d’equipament de moto.

Seguidament, els policies van identificar els presumptes autors del robatori i van comprovar que les peces d’equipament de moto encara portaven l’etiqueta i els plàstics nous corresponents, i aquestes persones no van acreditar ni manifestar la procedència dels objectes.

Per tot plegat, els policies van detenir tots tres sospitosos com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)