Notícies i comunicats

30/04/2014

Posicionament en cercadors, eines de Google i presentacions de continguts, noves càpsules TIC a Girona Emprèn

Les càpsules es realitzaran al llarg del mes de maig al Centre d'Iniciatives Locals

Durant el mes de maig Girona Emprèn organitza tres noves càpsules TIC dedicades a la incorporació de les TIC en el projecte emprenedor des de la seva creació.

El dia 20 de maig està prevista la primera dedicada a habilitats digitals bàsiques amb eines de Google. La sessió, prevista de 9.30 a 13.30, tractarà de com fer obtenir resultats més acurats en les cerques, usos del navegador Chrome, gestió de correu i calendari electrònic, etc.

El 27 de maig, per altra banda, està programat la càpsula sobre l’ús de programari de presentacions així com recursos online per a publicar continguts en format presentació a Internet.

Finalment, el dia 30 de maig es realitzarà la càpsula sobre com millorar la posició del lloc web de l’empresa als cercadors d’Internet. L’objectiu de la sessió és donar a conèixer les principals eines i estratègies per a fer més visible una pàgina web corporativa.

Totes les càpsules es realitzaran al Centre d’Iniciatives Locals (c. Tarragona, 40 de Girona), són gratuïtes i les places són limitades. Cal inscripció prèvia que es pot fer a través dels respectius formularis web. Igualment, per a poder assistir cal formalitzar la inscripció amb la documentació requerida en el programa de la sessió.

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS:
Girona Emprèn
Centre d'Iniciatives Locals
C/ Tarragona, 40
17005 Girona
T. 972 104 316
gironaempren@ajgirona.cat

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)