Notícies i comunicats

30/04/2014

El Girona, Temps de Flors centra el segon número de "Girona Cultura"

La revista, editada per l'Ajuntament de Girona, inclou la programació cultural a la ciutat durant els mesos de maig i juny.

El segon número de la revista Girona Cultura ja està al carrer. Les activitats organitzades al voltant de la 59a edició de Girona, Temps de Flors, que tindrà lloc del 10 al 18 de maig, centraran gran part d’aquesta nova edició de la publicació, que inclou la programació cultural de maig i juny a la ciutat. La reobertura dels soterranis de la Catedral; l’exposició d’art contemporani “Color latent”, que es podrà veure a la Casa Pastors; l’activitat “Un museu a l’aparador”; el Dia Internacional dels Museus o el Girona A Cappella Festival són les activitats que es destaquen dins de l’oferta cultural que acompanyarà el festival Girona, Temps de Flors.

L’entrevista al filòleg Albert Rossich, autor del llibre El plurilingüisme a la literatura catalana, o un viatge als orígens d’El Celler de Can Roca, feta en primera persona per Josep Roca, el sommelier del restaurant, són dos dels altres temes destacats d’aquest número de la revista.

Dins els apartats de “Música” i “Cançó”, la publicació, editada per l’Ajuntament de Girona, fa un repàs al Festival Nits de Clàssica, que comença el 25 de juny; a la residència de l’artista Albert Guinovart a l’Auditori de Girona, o als festivals In-somni, que comença avui a l’esplanada de La Copa; Intro i Viu21Música. Una nova edició de l’Inund’Art i el Festival Internacional de Mapping de Girona completen la revista juntament amb l’agenda d’exposicions, concerts i representacions teatrals d’aquests dos mesos.

En total, d’aquest segon número se n’han editat 15.000 exemplars que es distribuiran en diferents espais i equipaments públics. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)