Notícies i comunicats

30/04/2014

L'Ajuntament de Girona es converteix en soci protector de l'associació Espais Escrits

El consistori ha establert un conveni de col·laboració amb l'entitat per difondre el patrimoni literari de la ciutat.

L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, i la presidenta de l’associació Espais Escrits, Anna Aguiló, han signat un conveni de col·laboració a través del qual l’Ajuntament de Girona passa a ser soci protector de l’entitat. D’aquesta manera, l’associació contribuirà a la difusió del patrimoni literari de la ciutat a través dels canals de comunicació dels quals disposen.

“Amb aquesta iniciativa, es reforça la voluntat del consistori de donar suport a la consolidació de les diverses activitats de les entitats que treballen en el camp de la cultura”, ha ressaltat Puigdemont. L’Ajuntament col·laborarà amb l’entitat amb una aportació econòmica de 3.000 euros anuals per a la realització de les activitats de difusió del patrimoni literari gironí. El conveni té una vigència d’un any, prorrogable si les dues parts ho consideren oportú.

L’entitat Espais Escrits – Xarxa del Patrimoni Literari Català es va constituir el 2005 amb la finalitat d’articular els projectes de custòdia, recerca i difusió del llegat tangible i intangible dels escriptors de la literatura catalana, per tal de cartografiar el patrimoni literari català a través de les institucions que el vetllen i en promouen la lectura i els estudis. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)