Notícies i comunicats

24/10/2019

Les actuacions musicals infantils de les Fires de Sant Narcís es traslladen al parc del Migdia

L'activitat familiar es completarà amb concerts vermuts amb els grups Relat, President Xai i la Black Music Big Band.

Les actuacions musicals infantils programades dins de les Fires de Sant Narcís d’aquests any els dies 26 d’octubre i 1 i 2 de novembre es traslladen de la Copa al parc del Migdia. Es tracta dels concerts de Reggae per Xics (26 d’octubre a les 12 h), Ramonets (1 de novembre a les 12 h) i de Xiula (2 de novembre a les 12 h).

Com a novetat, tal com ha anunciat aquest matí el tinent d’alcaldia i regidor de Cultura, Dinamització del Territori i Joventut de l’Ajuntament de Girona, Carles Ribas, aquestes activitats familiars es complementaran amb concerts vermut que permetran gaudir de la festa fins al migdia. Concretament, el dia 26 d’octubre a les 13.30 h hi haurà un concert de Relat; el dia 1 de novembre a les 13.30 h un concert de President Xai, i el dia 2 de novembre a les 13.30 h un concert de la Black Music Big Band. L’espai del parc del Migdia on es faran aquestes activitats comptarà amb servei de venda de begudes i menjar.

D’altra banda, el regidor ha confirmat que les parades d’alimentació i artesania de les fires i mercats ubicats a la plaça de la Independència, a l’avinguda de Ramon Folch i a la plaça de Jaume Vicens Vives es traslladaran a l’espai de l’esplanada de la Copa “per tal que aquesta zona sigui un punt que faciliti la transició cap a les atraccions de Fires”. En total, es tracta de 134 parades.

A més, finalment se suspendrà el sopar popular de les Fires, previst pel dilluns 28 d’octubre, a causa del baix nombre de tiquets venuts. Totes les persones que havien adquirit el tiquet podran recuperar l’import del sopar al mateix punt de venda: l’Oficina de Turisme o els centres cívics de la ciutat. A causa de l’anul·lació del sopar, l’Orquestra Maravella modificarà l’actuació prevista i oferirà un concert a les 19 h i un repertori de ball a partir de les 22 h, també a l’envelat de la plaça de Miquel de Palol. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)