Notícies i comunicats

15/07/2014

La Policia Municipal deté dos homes per un robatori amb força i un altre per una falta de furt

Una de les detencions es va fer per accedir a l'interior d'un local comercial i l'altra per intentar desmuntar una estructura de ferro

La Policia Municipal de Girona va detenir, dissabte passat, dia 12 de juliol, un home, veí de Salt, com a presumpte autor d’una falta de furt. La detenció es va produir al voltant de les tres de la matinada. Unes hores després, cap dos quarts de vuit del matí, el cos policial va detenir dos homes, veïns de Girona, més com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força. 
En el primer dels casos, al voltant de dos quarts de tres del matí, la Central de Coordinació Policial va observar per les càmeres de vigilància com un home manipulava una estructura de ferro al Barri Vell de Girona. Immediatament es va desplaçar al lloc dels fets una unitat de la Policia Municipal de Girona. Els agents van observar com l’home intentava desmuntar l’estructura de ferro i els va manifestar que la volia vendre perquè li donarien diners. El sospitós no es va voler identificar i es va resistir a la detenció. Per tot plegat, la Policia Municipal el va detenir, cap a les tres del matí, com a presumpte autor d’una falta de furt i per una falta de respecte o desobediència lleu als agents de l’autoritat.
El segon dels casos va passar al voltant de les sis del matí, quan la Central de Coordinació Policial va rebre una trucada al 092 informant que dos joves intentaven forçar la persiana d’un local comercial del barri de Santa Eugènia. Seguidament es van desplaçar al lloc dels fets dos agents de la Policia Municipal de Girona i, gràcies a la col•laboració ciutadana, es va tenir coneixement que aquests joves, després de manipular la persiana del local, van escalar per un semàfor per accedir al balcó del pis de sobre del local. Finalment es va poder fer baixar els joves amb la intervenció del servei de Bombers de Girona.
Cap a dos quarts de vuit del matí, els agents van detenir Mateo O.O., de 21 anys d’edat, i Luis Álvaro B.M., de 23 anys d’edat, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)