Notícies i comunicats

15/07/2014

Patricia Petibon, Love of Lesbian, Christian Zacharias, Jorge Drexler, Yann Tiersen són alguns dels noms que visitaran Girona la propera temporada

30 grans propostes, varietat de gèneres, figures internacionals i reconeguts noms de casa nostra en una programació que s'estrenarà el 12 de setembre.

Font: Ajuntament de Girona

Un total de 30 concerts conformen la nova programació de l’Auditori de Girona, una temporada que inauguraran l’Orquestra Simfònica del Vallès i el Cor Madrigal amb el concert “Victus 1714”, el proper 12 de setembre, l’endemà d’una de les dates més simbòliques. Son 13 concerts de música clàssica, 11 de moderna, 2 concerts familiars i 4 concerts del Cicle Girona Coral.

La qualitat i excel·lència artístiques, denominador comú de totes les propostes que es presenten, són el valor irrenunciable de l’oferta musical i marquen el prestigi musical de la nostra ciutat. Una temporada equilibrada, posant un èmfasi especial en la captació de nous públics, variada en estils i capaç d’oferir propostes molt diverses que puguin arribar al màxim nombre de preferències musicals possibles.

L’Espai Marfà, conjuntament amb la Casa de la Música Salt-Girona i la secció de Joventut, presenta una programació de 34 activitats que incideix en la formació en àmbits musicals, tècnics, i en la gestió de projectes culturals.

Totes les entrades i abonaments es posaran a la venda de forma simultània a partir del dimarts 22 de juliol, a través de tots els canals habituals de venda. Les taquilles de l’Auditori de Girona s’obriran de forma excepcional els dies 22, 23, 24, 29, 30 i 31 de juliol de 10 a 14 hores. Des de l’1 d’agost fins el 9 de setembre es vendran a través del telèfon i de la pàgina web de l’Auditori de Girona.

Per a més informació veure document

Imatges en alta resolució de la temporada: http://www.auditorigirona.org/cat/premsa.php

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)