Notícies i comunicats

16/07/2014

El carrer de Joan Maragall ja disposa també de contenidors soterrats

S'han instal·lat sis boques de contenidors: de paper, de cartró, de vidre, d'envasos i dos de rebuig

Font: Ajuntament de Girona

Aquesta setmana s’han posat en funcionament els nous contenidors soterrats del carrer de Joan Maragall. Es tracta d’un espai ubicat a la vorera a l’entorn de l’actual edifici de la Generalitat de Catalunya en el qual s’han instal·lat sis boques de contenidor: un de paper, un de cartró, un de vidre, un d’envasos i dos de rebuig.

“La zona de Joan Maragall és la sisena àrea de contenidors soterrat de la ciutat. La nostra voluntat és seguir estenent aquest sistema a la resta de Girona i properament n’instal·larem a l’avinguda de Sant Francesc”, ha explicat el tinent d’alcalde i regidor de Sostenibilitat i Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Girona, Jordi Fàbrega. Actualment la ciutat ja compta amb contenidors soterrats a la plaça de Pompeu Fabra, a la plaça de la Independència, al carrer de Santa Clara, a la plaça de Sant Domènec i a la plaça de Marquès de Camps.

El cost del soterrament d’aquests contenidors ha estat de 19.136’45€ (sense IVA). L’empresa Fomento de Construcciones y Contratas (FCC) ha executat les obres, tal com estava establert en el contracte signat entre l’Ajuntament i FCC, adjudicatària del servei de recollida de residus i neteja pública viària de Girona.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)