Notícies i comunicats

21/07/2014

S'obre el procés de selecció dels dissenyadors que representaran Girona al Saló 080 Barcelona Fashion

AGIMOD i Ajuntament de Girona han obert el procés per escollir 4 dissenyadors que representaran la demarcació de Girona en l'edició de gener de 2015 del Saló 080 Barcelona Fashion

Font: Agimod

El passat dijous 17 de juliol es va celebrar la primera assemblea de l’Associació per a la Promoció de la Moda, AGIMOD. L’acte, que va aplegar una seixantena de professionals del sector (dissenyadors, empresaris, associacions, bloggers de moda, etc) va servir per presentar les bases del concurs on un jurat de professionals escollirà els 4 dissenyadors que representaran la demarcació de Girona en l’edició de gener de 2015 del Saló 080 Barcelona Fashion. Les bases es poden trobar al web www.agimod.cat i el termini per a presentar la candidatura serà del 3 al 17 de Novembre.

La tinenta d’alcalde de Promoció i Ocupació, Marta Madrenas, present a la trobada, va assenyalar “la importància d’estar en una associació per a poder tenir més força en qualsevol projecte” i va remarcar el “compromís de l’Ajuntament en el recolzament de la promoció del sector tèxtil”.

D’altra banda, la presidenta de l’associació AGIMOD, Sílvia Castelló, va aprofitar la trobada per explicar els detalls de Gimoda, la 1a Setmana de la Moda a Girona, una iniciativa impulsada per l’associació i l’Ajuntament de Girona prevista del 18 al 21 de març del 2015. L’Associació AGIMOD es va constituir el passat mes de juny i ja compte amb una trentena de professionals del sector de la moda associats.
Foto: Us adjuntem una imatge de l’última trobada de l’associació AGIMOD
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)