Notícies i comunicats

22/07/2014

Girona rep els participants del 13è Campus Internacional de la Llengua Catalana

Avui a les 20h la tinenta d'alcalde de Promoció i Ocupació, Marta Madrenas, els rebrà al Saló de Plens de l'Ajuntament de Girona

Font: Ajuntament de Girona

El passat 20 de juliol varen arribar a Girona els participants del 13è Campus Internacional de la Llengua Catalana organitzat per l'Institut Ramon Llull i que estaran a Girona fins el proper diumenge 27 de juliol. Avui a les 20 hores, la tinenta d’alcalde de Promoció i Ocupació, Marta Madrenas, els rebrà al Saló de Plens de l’Ajuntament de Girona per donar-los la benvinguda a la ciutat.

El Campus Internacional de la Llengua Catalana ofereix als estudiants, gràcies als cursos de llengua i a la participació en un ampli ventall d'activitats culturals i de lleure, la possibilitat d'integrar-se en el teixit social i el context natural de Catalunya. Entre les diferents activitats que realitzaran durant aquests dies es troben conferències sobre els castells, Josep Pla, Dalí, la recerca al Celler de Can Roca i visites a Palafrugell, Calella de Palafrugell, Banyoles, Besalú, Sant Martí d’Empúries o Figueres (veure programa complet).

L'Institut Ramon Llull organitza, conjuntament o amb la col·laboració d'altres institucions, estades de formació lingüística i cultural pensades per millorar la competència lingüística i els coneixements culturals dels estudiants de català de l'exterior per mitjà de cursos, conferències, visites i activitats complementàries.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)