Notícies i comunicats

30/07/2014

El Grup de Suport Local de Girona presenta la diagnosi al voltant del projecte Enter.Hub

L'acte va tenir lloc ahir 29 de juliol al Centre Cultural La Mercè. Vegeu tota la documentació

Font: Ajuntament de Girona

Ahri al vespre al Centre Cultural La Mercè, el Grup de Suport Local de Girona va presentar la diagnosi i els primers resultats obtinguts al voltant del Projecte Enter.Hub. El projecte té l’objectiu final de crear un pla d'acció local que proposi accions entorn de l'estació del Tren d'Alta Velocitat de Girona i que permeti un aprofitament de la seva capacitat com a motor socioeconòmic al territori.

El Grup de Suport Local té la tasca de reflexió i de proposta, i és en el marc d’això que ahir va presentar la seva diagnosi. Enter.Hub neix dins en el marc del projecte URBACT, que pretén crear una xarxa d’intercanvi de coneixement i aprenentatge sobre el desenvolupament sostenible de les ciutats, a través de grups de suport local. El projecte encarregat a la ciutat de Girona i coordinat per l'Ajuntament de Girona, el composen 12 ciutats europees més.

Al web www.girona.cat/ulsg  s’hi pot trobar tota la informació i documentació sobre el projecte. El procés culminarà l’abril de 2015 amb la redacció definitiva del citat pla.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)