Notícies i comunicats

28/07/2014

La projecció Oníric de Moment Factory inaugura el Festival Internacional de Mapping de Girona 2014

L'estudi canadenc Moment Factory ha creat una projecció única per inaugurar el Festival Internacional de Mapping de Girona (FIMG) el proper dimecres 30 de juliol a les 22h a la façana de la seu de la Generalitat.

Projecció de Moment Factory - Sagrada Família BCN

La inauguració de la primera edició del FIMG anirà a càrrec de l’estudi canadenc Moment Factory, especialitzats en la conceptualització i producció d’entorns i espectacles multimèdia de tot tipus que combinin vídeo, il·luminació, arquitectura, so i efectes especials per crear experiències memorables. Des de 2001 han fet més de 300 instal·lacions o esdeveniments arreu del món, amb clients com ara Cirque du Soleil, Disney, Microsoft i Sony.

L’estudi, amb seu a Montreal, presenta a Girona Oniric, una performance/projecció original que combina música electrònica en viu amb efectes visuals creats en temps real. Moment Factory és conegut per les seves col·laboracions amb líders de l’entreteniment com Cirque du Soleil i Madonna, i per espectacles de vídeo mapping en edificis arreu del món, des de la Sagrada Família fins al Parlament canadenc.

Aquest nou treball, creat exclusivament per la ciutat de Girona, transformarà la façana de la seu de la Generalitat a Girona en un instrument audiovisual a escala arquitectònica. És una síntesi a temps real de so i imatge, inspirada per la reconfiguració surrealista del temps i l’espai. La projecció de 30 minuts portarà als assistents en un viatge cap a la turbulència creativa del subconscient, on el caos es converteix en ordre i les trobades causals adquireixen la seva pròpia lògica natural. La performance Oniric es projectarà a la façana de la seu de la Generalitat de Catalunya a Girona, l’antic Hospital de Santa Caterina, tan sols el dimecres 30 de juliol de 22 a 1 h.

Més informació de Moment Factory:

http://www.momentfactory.com/

https://vimeo.com/momentfactory

http://vimeo.com/49960413 (Mapping a la Sagrada Família)

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)