Notícies i comunicats

29/07/2014

Invitació a la presentació de les diagnosis del Grup de Suport Local de Girona al voltant del projecte Enter.Hub

Dimarts 29 de juliol a les 20 h al Centre Cultural La Mercè. Hi haurà retransmissió en directe a través del bloc

Benvolgudes, benvolguts, 

Ens posem de nou en contacte amb vosaltres, per convidar-vos a l’acte de Presentació de les diagnosis i els primers resultats obtinguts pel Grup de Suport Local de Girona al voltant del Projecte Enter.Hub. 

Enter.Hub neix dins en el marc del projecte URBACT, que té com a objectiu crear una xarxa d’intercanvi de coneixement i aprenentatge sobre el desenvolupament sostenible de les ciutats, a través de grups de suport local que hi reflexionen i en fan una diagnosi. El projecte encomanat a la nostra ciutat i coordinat per l'Ajuntament de Girona, Enter.Hub, està format per 12 ciutats europees i cerca la creació d'un pla d'acció local que pensi sobre accions concretes entorn de l'estació del tren d'alta velocitat de Girona i que puguin significar un aprofitament de la seva capacitat de motor socioeconòmic del territori. Aquesta tasca de reflexió i de proposta té com a responsable principal el Grup de Suport Local. 

Un cop més, us convidem a formar part d’aquest procés participatiu atès que el que dóna sentit real a les propostes és la reflexió conjunta de totes les entitats de la ciutat i del territori. Així, encara que tot el procés culminarà l’abril de 2015 amb la redacció definitiva del Pla d’Acció Local, per arribar-hi cal una fase prèvia de reflexió i debat en la qual us convidem a participar. 

És per això que us esperem a la Sala de Conferències del Centre Cultural la Mercè el proper dimarts 29 de juliol a les 20 h.

 Podreu trobar més informació sobre el projecte, el Grup de Suport Local de Girona (ULSG Girona) i la documentació resultant del seu treball a la pàgina web del grup www.girona.cat/ulsg

Hi haurà retransmissió en directe a través del bloc : http://enterhubulsggirona.org/

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)