Notícies i comunicats

14/08/2014

Tres detinguts com a presumptes autors d'un delicte de temptativa de robatori amb força

Un dels tres lladres ja havia intentat entrar al mateix immoble la setmana passada.

La Policia Municipal de Girona ha detingut, cap a dos quarts d’una d’aquesta matinada, David F.C., de 22 anys d’edat; Luca Dorin Tiberiu R., de 21 anys d’edat, i Anzori C., de 20 anys d’edat, tots tres domiciliats a Girona, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força.

Els fets han passat aquesta mitjanit passada, quan la Central de Coordinació Policial ha rebut una trucada al 092 en la qual una ciutadana informava que en un carrer del barri de Sant Narcís quatre homes estaven amb actitud vigilant i sospitosa al davant d’un edifici en el qual la setmana passada ja havien entrat a robar dins d’un dels habitatges.

Immediatament s’han desplaçat al lloc dels fets el caporal de servei i un patrulla amb dos agents de la Policia Municipal que han localitzat tres persones que sortien del portal de l’edifici del lloc indicat i que coincidien amb la descripció facilitada. Els policies han aturat els tres homes i han demanat una altra patrulla de suport per fer les identificacions.

Els policies els han identificat i, durant l’escorcoll, han trobat que portaven a sobre i amagats entre la roba uns guants de plàstic, una eina “embutidor” que serveix per fracturar panys, un bec de lloro i dos tornavisos (un de tipus estrella i un de punta plana doblegat a la punta). Dos d’ells portaven aquestes tres eines amagades entre els pantalons i les zones genitals. Tots tres, a més, portaven un telèfon mòbil dotat amb llums led.

Mentrestant, una altra unitat de la Policia Municipal ha inspeccionat l’edifici i ha trobat el pany de la porta del segon pis forçat i amb clars símptomes d’haver estar manipulat.

Arran dels fets,els policies han detingut David F.C., Luca Dorin Tiberiu R. i Anzori C, com a presumptes autors d’un delicte de temptativa de robatori amb força. Gràcies a la col·laboració ciutadana, a més, s’ha pogut reconèixer David F.C. com l’home que feia una setmana havia intentat accedir també al mateix edifici. Els agents no han localitzat el quart home que suposadament els acompanyava segons la trucada rebuda al 092. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)