Notícies i comunicats

13/08/2014

Es posa en marxa per quart any consecutiu el servei de sol·licitud de beques de la Secció de Joventut

La voluntat de la iniciativa és donar un cop de mà a l'alumnat en la tramitació de les beques generals i de mobilitat que ofereix el Ministeri d'Educació.

La Secció de Joventut de l’Ajuntament de Girona ofereix, per quart any consecutiu, el servei de sol·licitud de beques, que té com a objectiu orientar i donar suport a qualsevol alumne que necessiti ajuda durant el procés de sol·licitud. La posada en marxa d’aquest servei coincideix amb l’obertura del període de sol·licitud de beques generals i de mobilitat per a estudiants universitaris i no universitaris per al curs 2014-2015 del Ministeri d’Educació.

Les beques per a estudis no universitaris es poden demanar fins al 30 de setembre i per a estudis universitaris fins al 15 d’octubre. Els estudis no universitaris comprenen el batxillerat, els cicles formatius, els ensenyaments esportius i artístics, els programes de formació bàsica, els ensenyaments religiosos i militars i els ensenyaments d’idiomes, mentre que els estudis universitaris inclouen estudis de grau, diplomatures, llicenciatures i estudis de màster.

Per sol·licitar la beca general i de mobilitat del Ministeri d’Educació cal, com a primer pas, contactar amb qualsevol dels serveis d’informació juvenil de la ciutat de Girona (L’Estació Espai Jove, Els Químics Espai Jove i l’Espai Marfà). Aquí s’explicarà detalladament quina documentació s’ha de presentar i també es donarà cita prèvia amb el servei per poder iniciar el procés de tramitació. El servei, que ha tramitat 300 sol·licituds en tres anys, espera poder ampliar aquest curs el nombre de tramitacions i poder ajudar a més alumnes a seguir el seu procés formatiu.  

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)