Notícies i comunicats

20/08/2014

Detenen dues persones com a presumptes autores d'un delicte de robatori amb força

Els dos individus van intentar forçar la porta d'entrada d'un habitatge amb una pota de cabra.

La Policia Municipal de Girona ha detingut, cap a dos quarts de tres d’aquesta matinada, Viorel C., de 40 anys d’edat, i Rita Rasela A., de 37 anys d’edat, ambdós amb domicili a Girona, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força en grau de temptativa.

Els fets han passat quan, cap a tres quarts de dues d’aquesta matinada, la Central de Coordinació Policial ha rebut una trucada al 092 en la qual una ciutadana informava que en un carrer del Barri Vell unes persones estaven forçant una porta d’un habitatge.

Immediatament s’ha desplaçat fins al lloc dels fets una patrulla de la Policia Municipal que ha localitzat dues persones que marxaven de l’indret i que coincidien amb la descripció facilitada gràcies a la col·laboració ciutadana. Els policies han identificat aquestes dues persones, que duien un carret de la compra amb una pota de cabra i un tac de fusta amagats sota una camisa, els instruments que, presumptament, haurien fet servir per forçar la porta.

Mentrestant, una altra unitat de la Policia Municipal ha inspeccionat la porta forçada, que tenia símptomes clars d’haver estar manipulada.

Arran dels fets, els policies han detingut Viorel C. i Rita Rasela A., com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força en grau de temptativa.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)