Notícies i comunicats

01/09/2014

Comencen les preinscripcions als més de 560 cursos i tallers de la Xarxa de Centres Cívics municipals

Aquest any se celebra el 25è aniversari del primer centre cívic de Girona, el de Sant Narcís

Font: Ajuntament de Girona

Avui comencen les preinscripcions als més de 560 cursos i tallers de la Xarxa de Centres Cívics de Girona. Els centres cívics del Barri Vell-Mercadal, Sant Narcís, Santa Eugènia, Ter, Onyar, Pedret, Pont Major i Pla de Palau oferiran activitats que aniran des de la fotografia, la música, la dansa o el teatre fins a cursos de cuina, d’idiomes o de noves tecnologies, passant per propostes de creixement personal, de cura del cos, d’ecologia i tallers de “fes-ho tu mateix”.

El regidor de Serveis Socials, Cooperació i Participació de l’Ajuntament de Girona, Eduard Berloso, ha ressaltat que “aquest any s’ha seguit la tendència d’ampliar l’oferta de cursos dels centres cívics i de mantenir-ne la diversitat de tipologia i de públics”, una varietat que ha volgut agrair especialment a les entitats i les associacions gironines “sense la col·laboració de les quals no hagués estat possible oferir una programació tan diversa”. Berloso també ha posat èmfasi en el fet que aquest curs 2014-2015 és “especial” perquè se celebra el 25è aniversari de l’obertura del primer centre cívic de Girona, el de Sant Narcís.

Les preinscripcions als cursos es poden fer fins al 15 de setembre. Si en algun dels cursos hi ha més demanda que oferta de places, es farà un sorteig el 16 de setembre per assignar els llocs disponibles. A partir del 17 de setembre, les persones que s'hagin preinscrit en alguna de les activitats rebran la informació relativa al resultat del sorteig i el procediment per al pagament de la matrícula.

Podeu consultar-ne tota la programació a http://www.girona.cat/ccivics/cat/cursos.php

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)