Notícies i comunicats

02/04/2015

La 12a edició de l'In-somni porta el festival a fer un gir cap al rock

The Godfathers, The Excitements, Luna i Ángel Stanich Band, entre d'altres, actuaran del 30 d'abril del 2 de maig a la Copa.

Font: Ajuntament de Girona

L’In-somni omplirà Girona de rock durant el pont de maig. La dotzena edició del festival, que ha passat a denominar-se Festival Internacional de Música Independent de Girona, portarà a l’esplanada de la Copa artistes com The Godfathers, The Excitements, Luna, Porco Bravo o Ángel Stanich Band. El festival tindrà lloc del 30 d’abril al 2 de maig.

L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, ha remarcat aquest viratge cap al rock d’aquesta edició del festival i ha subratllat que el fet de “posar èmfasi en el rock millora, encara més, el que ja era una oferta consolidada i esperada per molta gent”. En la mateixa línia, el director del festival, Jaume Massaguer, ha explicat que aquest gir s’emmarca en la cerca “de noves sonoritats i noves perspectives de futur”.

L’edició d’enguany arrencarà amb novetats, com ara l’habilitació d’una grada amb seients dins l’espai dels concerts o com l’oferta conjunta que s’ha creat amb l’Associació d’Hostaleria de Girona i Radial per oferir una entrada gratuïta a aquelles persones que s’allotgin en qualsevol dels establiments de l’entitat durant el pont del mes de maig.

Podeu trobar més informació sobre el festival i la venda d’entrades al web www.in-somni.info

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)