Notícies i comunicats

24/09/2018

L'Ajuntament de Girona cobrirà la pista poliesportiva de Fontajau

Les actuacions tenen com a objectiu poder augmentar la polivalència d'aquest espai central del sector de l'Esquerra del Ter.

L’Ajuntament de Girona cobrirà la pista poliesportiva del barri de Fontajau, ubicada entre l’avinguda de l’Amical Mauthausen i el carrer d’Antoni Varés Martinell. La coberta ha de permetre augmentar la polivalència de l’espai, situat al costat de la guingueta del barri. La pista poliesportiva del parc de Fontajau és un espai de pràctica esportiva lliure, a l’exterior, pavimentada amb rajola hidràulica premsada i equipada amb dues porteries d’handbol i/o futbol sala i dues cistelles de bàsquet.

 

Amb el cobriment de la pista, s’aconseguirà un espai cobert i pavimentat de 1.000 metres quadrats, amb ombra i aixopluc, que permetrà augmentar-ne la polivalència i l’ús social. A més, se substituiran els sistemes d’enllumenat nocturn i s’afegirà la senyalització del voleibol com a esport compatible amb l’espai. El projecte preveu una estructura amb una forma convexa en un lateral i conformada per jàsseres de fusta corbades.

 

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha destacat que “des del consistori treballem pels barris de la ciutat i projectes com aquest ho demostren”. “Es tracta d’una actuació reivindicada pels veïns i veïnes de Fontajau, ja que organitzen moltes activitats en aquest parc del barri. El cobriment d’aquesta pista no farà només que en puguin gaudir els veïns de Fontajau sinó de tot el sector, ja que és un espai que actua com a aglutinador de l’Esquerra del Ter”, ha afegit el regidor.

 

El projecte de cobrir la pista poliesportiva del barri va ser la proposta escollida en els pressupostos participats del 2017 a Fontajau i s’hi van destinar els 40.502,35 euros dels quals disposaven els veïns i veïnes per a l’any passat. També va ser una de les dues propostes escollides en els pressupostos participats del 2018 i s’hi van destinar 10.000 euros més.

 

El projecte té un pressupost total de 454.589,17 euros (IVA exclòs) i un termini previst d’execució de quatre mesos. Aquest matí s’ha aprovat inicialment per Junta de Govern Local.

 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)