Notícies i comunicats

28/08/2018

El FITAG torna a La Mercè

"Exercices sur la liberté" i "Los francisquitos" són els dos espectacles que s'exhibiran entre dimecres i dissabte a l'Auditori.

Entre dimecres i dissabte, a l’Auditori de La Mercè es representaran dos espectacles que formen part d’aquesta divuitena edició del Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona (FITAG) i que, a més són coproduccions de la Companyia Teatral FITAG18. El preu de l’entrada és de 5€.

Dimecres 29 i dijous 30 d’agost, a les 19.30 h, Ismael Elfallahi presenta Exercices sur la liberté, una coproducció de la Companyia Teatral Internacional FITAG18 Marroc-Catalunya. L’objectiu del projecte és representar un espectacle amb artistes de dues nacionalitat diferents. Un viatge artístic d’una cultura a una altra.

Divendres 31 d’agost i dissabte 1 de setembre, a les 19.30h, Valeria Tejero presenta el segon i darrer espectacle coproduït per FITAG18, en aquest cas amb Andalusia. “Los Francisquitos” és una proposta que posa en relleu la universalitat de les interaccions familiars.

Tai i com destaca el seu director, Martí Peraferrer: “El FITAG ja s’ha convertit en una eina i un paraigua, i va molt més enllà de la feina també necessària d’aparador de les produccions teatrals amateurs de les comarques gironines. No és un festival previsible. S’intenta ser present tot l’any en esdeveniments internacionals del nostre sector i aportar en cada edició alguna fórmula nova de participació i de debat”.

Podeu consultar tota la programació a www.fitag.cat
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)