Notícies i comunicats

09/08/2017

L'Ajuntament de Girona ofereix trenta activitats fisicoesportives i aquàtiques diferents per al curs 2017-2018

Les preinscripcions als 155 cursos disponibles s'obriran el 21 d'agost i es tancaran el 5 de setembre. Una de les principals novetats d'enguany és la incorporació del gimnàs de l'Escola Marta Mata com a espai d'algunes de les activitats.

L’Ajuntament de Girona ha programat un total de 155 cursos de 30 activitats fisicoesportives i aquàtiques diferents per al curs 2017-2018. Aquesta oferta inclou des de cursos de natació de tots els nivells fins a activitats de manteniment, ioga o zumba, passant per escola de tennis o aquatraining. Les activitats estan pensades per a tots els públics i inclouen opcions per a nadons, infants, gent gran, famílies i persones amb necessitats especials.

 

Una de les principals novetats de l’oferta per al curs vinent és la incorporació del gimnàs de l’Escola Marta Mata com a espai per a la realització d’algunes de les activitats programades. Concretament, s’hi portaran a terme cursos de ioga, manteniment i aerotò. També s’oferirà com a novetat una activitat aquàtica per a infants amb necessitats especials, tant psíquiques com sensorials.

 

Les preinscripcions per a les diferents activitats es podran fer des del 21 d’agost fins al 5 de setembre a través del web www.girona.cat/esports. El 12 de setembre es farà pública l’assignació de places i del 13 al 21 de setembre es podran fer les matrícules de les activitats. A partir del mateix 13 de setembre es podran fer també inscripcions directes a les activitats en què hi hagi places lliures. Està previst que la majoria dels cursos comencin la setmana del 2 al 8 d’octubre.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)