Notícies i comunicats

18/08/2017

Girona se suma a les mostres de suport a les víctimes i al rebuig a l'atemptat terrorista d'ahir a Barcelona i Cambrils

L'Ajuntament de Girona, la Generalitat de Catalunya a Girona, la Diputació de Girona i la Subdelegació del Govern a Girona han fet avui a les 12 h un minut de silenci davant de l'edifici de la Generalitat.

Font: Ajuntament de Girona

Centenars de gironins i gironines s’han sumat aquest migdia a les concentracions que s’han fet arreu de Catalunya per mostrar el suport ciutadà a les víctimes i el rebuig a l’atemptat terrorista comès ahir a Barcelona i a Cambrils. L’Ajuntament de Girona, la Generalitat de Catalunya a Girona, la Diputació de Girona i la Subdelegació del Govern a Girona han convocat de forma conjunta un minut de silenci avui a les 12 h davant de l’edifici de la Generalitat de Catalunya a Girona. 

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha participat a la concentració al costat del delegat del Govern de la Generalitat a Girona, Eudald Casadesús; del vicepresident de la Diputació de Girona, Miquel Noguer; de diversos regidors i regidores de l’Ajuntament de Girona; de diputats i senadors gironins; de representants dels cossos de seguretat que operen a la ciutat; del cònsol general del Marroc a Girona, Brahim Baddi, i del representant de la comunitat musulmana a Girona, Mohamed Sabouni. 

Durant la concentració, l’alcaldessa Marta Madrenas ha llegit un manifest per expressar “el suport, escalf i estima cap a les víctimes, els seus familiars i amics” i per mostrar “enèrgic rebuig” a l’atemptat terrorista d’ahir a Barcelona i Cambrils. 

S’han decretat tres dies de dol a tot Catalunya i des d’avui mateix les banderes de l’Ajuntament onegen a mig pal.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)