Notícies i comunicats

22/08/2017

El Mercat del Lleó reobre les portes després de les actuacions per reparar-ne el paviment

Les obres han permès reparar les parts malmeses pel desgast que produeix l'ús habitual i el pas de carretons de proveïment de les parades.

L’Ajuntament de Girona ha finalitzat en el termini previst les obres de reparació del paviment del Mercat del Lleó i, per tant, les instal·lacions s’han reobert avui al públic després d’una setmana tancades. L’obra, supervisada pels serveis tècnics municipals, ha consistit en la reparació amb resines de metacrilat de les parts malmeses pel desgast produït per l’ús habitual i el pas de carretons de proveïment de les parades. Les actuacions s’han efectuat a la planta de parades i al soterrani del Mercat.

Aquesta obra forma part del pla de millora del Mercat del Lleó, que es va iniciar des de l’Ajuntament el 2016 amb l’objectiu de promocionar i dinamitzar aquest espai. Durant els últims mesos s’han portat a terme treballs de pintura interior i exterior a l’equipament, s’ha regulat l’aparcament a la plaça i s’ha fet la retolació identificativa del Mercat del Lleó a la façana de l’edifici.  

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)