Notícies i comunicats

04/09/2017

L'Estació Espai Jove tanca l'aula d'estudi assistit per a estudiants de batxillerat d'aquest estiu amb èxit de participació

Hi han participat 40 alumnes de diferents instituts de secundària de Girona.

Un dels principals objectius de L’Estació Espai Jove de Girona és donar eines al jovent per afrontar amb garanties aquells moments en què han de prendre decisions transcendents per al seu futur. En aquest sentit, tot l’estiu ha estat en funcionament un espai d’estudi assistit del qual s’han beneficiat quaranta alumnes de batxillerat de diferents instituts de secundària de la ciutat.

 

Aquest espai ha estat dissenyat per afavorir la formació personal dels estudiants centrada en les actituds, els hàbits i les habilitats personals i ha rebut el suport, a part dels tècnics de l’equipament, de voluntariat de l’Oficina de Cooperació per al Desenvolupament de la Universitat de Girona.

 

La regidora de Joventut de l’Ajuntament de Girona, Elisabet Riera, destaca que “aquesta no és l’única acció que L’Estació ha dissenyat per als estudiants de batxillerat, aquests dies han estat a ple rendiment altres iniciatives com el servei de sol·licitud de beques d’estudis i el servei de suport a l’orientació”. Aviat, quan comenci el curs escolar, arrencaran també el servei de suport per fer treballs de classe i de recerca i nous espais d’estudi assistit a diferents barris de Girona.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)