Notícies i comunicats

05/09/2017

Presentació del 110è Campionat de Catalunya Absolut de Tennis Trofeu Joan Margets i Ferrer "In Memoriam"

Es portarà a terme fins el diumenge 10 de setembre a les pistes del club gironí.

Font: Club de Tennis Girona

Ahir al matí, les instal·lacions del Club de Tennis Girona van acollir la presentació de la 110a edició del Campionat de Catalunya Absolut Trofeu Joan Margets i Ferrer “In Memoriam” que es portarà a terme fins el diumenge 10 de setembre a les pistes del club gironí. 

Van presidir la presentació la Sra. Isabel Muradàs, tinent d’alcalde i regidora d’esports i educació de l’Ajuntament de Girona; Jordi Tamayo, president de la Federació Catalana de tennis; M. Àngels Planas, diputada de la Diputació de Girona; Josep Pujols, representant territorial de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i Jordi Pujol, gerent del Club de Tennis Girona.

En els parlaments, tots els presents van coincidir en destacar “el gran paper del Club de Tennis Girona en l'organització del campionat per tercer cop, on es podran veure, d'una manera gratuïta, les millors raquetes del país”. 

Per aquesta edició el quadre masculí serà de 28 jugadors, dels quals 14 seran de les comarques gironines, i on destaca en Dino Callone del Club de Tennis Girona, actual campió d’Espanya +35. 

Pel que fa al quadre femení, les caps de sèrie del quadre gran seran Tita Torró i Laura Pous, també entraran al quadre gran, de manera directa, les gironins Júlia Payola i Marina Bassols. En aquesta categoria entraran un total de 19 jugadores en el quadre. 

Dels dos quadres, tant masculí com femení, de la fase prèvia, 4 passaran al quadre gran. 

S’està a l’espera de la confirmació de Marc López, Tommy Robredo i Roberto Carballés. Albert Montañés ja ha confirmat la seva presència en el que serà el seu darrer campionat abans de retirar-se. 

El campionat repartirà un total de 8000 euros en premis (4000 euros a la categoria masculina i 4000 euros a la categoria femenina).

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)